1. Home >
  2. Support >
  3. Nyttige links

Nyttige links

Fujitsu serviceprogram er specielt udviklet til at dække behovet hos mindre, mellemstore og store virksomheder samt de private brugere, og vi tilbyder bl.a. en lang række Support pack's, så du kan få lige netop den service, der passer dit behov bedst.

Om Support Pack's support-man

Fujitsu serviceprogram er specielt udviklet til at dække behovet hos mindre, mellemstore og store virksomheder samt de private brugere.

Servicepartnere Support

On-site service af professionelle PC'er og servere

Systeminfo Press_Event_Fujitsu_Innovation_Showcase_in_Augsburg_on_October_6-7__2009

Ved at indtaste dit serienummer på produktet, kan du se hvilken reklamationsret produktet er omfattet af, samt hvordan den var konfigureret fra vores fabrik.

Systeminfo Open a new window

Windows 10 opgraderings tilbud Zero Clients

Alle supportede Windows 7 og Windows 8 systemer

Nedgradering til Windows 7 Zero Clients

Hvordan bootes fra en ekstern enhed – Alle Lifebook med Win8 og Secure Boot aktiveret