1. Home >
  2. Services >
  3. Fujitsu Product Support Services >
  4. Get your new equipment professionally installed

Startup Services

Get your new equipment professionally installed

InstallationPack

La soluzione InstallationPack offre l'installazione e la configurazione del server e/o dell'hardware di storage e, se necessario, software del sistema operativo con consegna corredata da documentazione al cliente. In questo modo si assicura il perfetto funzionamento dell'IT fin da subito.

• Seamless integration of new equipment in an existing customer infrastructure
  • Installation according to vendor recommendation ensures most reliable operations
  • Integration into the Fujitsu Remote Support Network possible

Technical Appendices for

• Technical Appendix ETERNUS CS (ENOpen a new window, DEOpen a new window)
  • Technical Appendix ETERNUS DX (ENOpen a new window, DEOpen a new window)
  • Technical Appendix PRIMERGY (ENOpen a new window, DEOpen a new window)