Skip to main content

Fujitsu

Spain

Spain Turnover to be doubled due to European strategy

An extreme strong growth has positioned Fujitsu Services as the world second IT service provider. In The Netherlands Fujitsu Services is aiming to double it's turnover in de coming three years. The foundation for these ambitious plans can be found in a clear strategy in which European thinking and acting are the main components

noviembre 20, 2006

"Zakendoen met Fujitsu Services betekent zakendoen met een 22.000 mensen tellend Europees bedrijf. Elke landenorganisatie kan gebruikmaken van de resources die beschikbaar zijn in andere Europese landen." (Bron: Management Team 100)

Lees verder PDFManagement Team 100 (211 KB)

Over Fujitsu Services

Fujitsu Services is het Europese IT-services-onderdeel van de Fujitsu Groep: met een omzet van 37 miljard euro per jaar de op twee na grootste leverancier van IT-systemen en -services ter wereld. Fujitsu Services telt 22.000 werknemers, is in meer dan 20 landen actief en genereert een omzet van 3,33 miljard euro op jaarbasis. Fujitsu Services ontwerpt, bouwt en beheert IT-infrastructuren voor bedrijven en instellingen uit velerlei branches en specifieke business solutions voor de sectoren retail, logistiek, gezondheidszorg, reizen, industrie en defensie. Doel hiervan is de prestaties van organisaties te verbeteren, waardoor zij in staat zijn hun klanten sneller en efficiënter te bedienen. Fujitsu Services in Nederland (Maarssen) heeft ruim 750 IT-specialisten in dienst. Zij zijn actief op het gebied van IT-outsourcing of werkzaam bij de internationale Helpdesk en het Remote Management Centre. Fujitsu Services heeft samenwerkingsverbanden met toonaangevende IT-spelers als 3Com, Cisco, Citrix, Fujitsu Siemens Computers, HP, Microsoft en SAP.

Hans Nonner

Phone: Phone: + 31 (0) 346 598691
E-mail: E-mail: Hans.Nonner@nl.fujitsu.com
Company:Fujitsu Services

Date: 20 noviembre, 2006