Fujitsu

Danmark

Archived content

NOTE: this is an archived page and the content is likely to be out of date.

Support for og opdatering til Windows 8.1

– Alle supportede Esprimo, Celsius, Lifebook & Stylistic produkter

Problem / Spørgsmål

Hvordan kan jeg kontrollere, om mit system er klar til opdatering til Windows 8.1?
Hvordan udføres en opdatering til Windows 8.1?

Årsag

Windows 8.1 er en større ændring i operativsystemet, og som sådan vil den ikke være bagud kompatibel med alle versioner af hardware, UEFI (BIOS), enhedsdrivere, hjælpeprogrammer osv.

Løsning

Følg venligst denne procedure meget nøje:

Download vejledning
Open a new window