GTM-MFXJFQT
Skip to main content
  1. Hem >
  2. Om Fujitsu >
  3. Press >
  4. Pressmeddelanden >
  5. 2007 >
  6. Helsinki, 6th February 2007 – ICT services provider Fujitsu Services Oy has entered into a framework agreement with Personec Oy on collaborating in SAP HR projects. Personec is the largest provider of human resources and financial management solutions, as well as consulting and outsourcing services, in the Nordic region

Sweden Fujitsu and Personec partner up in SAP HR

Helsinki, 6th February 2007 – ICT services provider Fujitsu Services Oy has entered into a framework agreement with Personec Oy on collaborating in SAP HR projects. Personec is the largest provider of human resources and financial management solutions, as well as consulting and outsourcing services, in the Nordic region

Fujitsu Services Oy

February 06, 2007

Tieto- ja viestintätekniikan palvelutoimittaja Fujitsu Services Oy on sopinut puitesopimuksen Personec Oy:n kanssa yhteistyöstä henkilöstöhallinnon SAP-hankkeissa.

Fujitsu on Suomen johtavia SAP-ratkaisujen tarjoajia. Yritys on toimittanut laajoja SAP-järjestelmiä vuodesta 1995 lähtien kaikenkokoisiin yrityksiin ja monille eri toimialoille. Personec on Pohjoismaiden johtava palkka-, henkilöstö- ja taloushallinnon ratkaisujen sekä konsultointi- ja ulkoistuspalveluiden toimittaja.

"Yhdistämällä osaamistamme pystymme tarjoamaan SAP-asiakkaillemme entistä parempaa palvelua ja toimituskykyä. Fujitsun vahvuutena HR-alueella on palvelu- ja projektiosaaminen sekä henkilöstön ja esimiesten itsepalveluratkaisujen toteuttaminen. Personec taas tarjoaa laaja-alaista henkilöstöhallinto-alueen osaamista", toteaa SAP-ratkaisuista vastaava johtaja Mikko Vanhanen Fujitsusta.

SAPin ja Fujitsun yhteistyö kansainvälinen kumppanuus laajeni syksyllä 2006. Fujitsusta tuli ensimmäisenä japanilaisena it-palveluyhtiönä SAP Global Services -kumppani. Kumppanuussopimuksen mukaan Fujitsu ja SAP markkinoivat ja toimittavat yhteistyössä maailmanlaajuisesti SAPin yrityssovelluksia, joissa hyödynnetään Fujitsun asiantuntijapalveluita ja alustaratkaisuja.

Tavoitteena on, että Fujitsu lisää SAP-asiantuntijoidensa määrää maailmanlaajuisesti merkittävästi vuoden 2008 loppuun mennessä. Fujitsu suunnittelee myös sovelluspalveluyksikön perustamista Global Fujitsu SAP Competence Centeriin, joka sijaitsee SAPin pääkonttorissa Saksan Walldorfissa.

"Yhteistyö Personecin kanssa on osa kansainvälistä SAP-panostustamme ja se vahvistaa suuntautumistamme entistä laajempiin, Sohva-mallin mukaisiin sovelluspalveluihin. Myös useat kansainväliset asiakkaamme panostavat SAP-ratkaisuihin vahvasti", Mikko Vanhanen kertoo.

Lisätietoja:
Fujitsu Services Oy: Johtaja Mikko Vanhanen, puh. 045 7880 5698
Personec Group: Varatoimitusjohtaja Tero Ansio, puh. 020 717 7038

EPR-fi08/07Personec on Pohjoismaiden suurin henkilöstö- ja palkkahallinnon sekä taloushallinnon ratkaisuja, konsultointia ja ulkoistuspalveluita tarjoava yritys, jonka missionsa, "Building excellence in business support processes", mukaisesti auttaa asiakkaitaan virtaviivaistamaan palkka- ja henkilöstöhallinnon sekä talousohjauksen prosessejaan erikoistuneen osaamisen ja tehokkaiden tietojärjestelmien avulla. Yhtiöllä on lähes 1 300 asiantuntijaa ja noin 18 000 eri julkisen ja yksityisen sektorin toimialoja edustavaa asiakasorganisaatiota Suomessa, Ruotsissa Norjassa ja Tanskassa. Lisää tietoa: www.personec.com

Date: 06 February, 2007