GTM-K85KSC2
Skip to main content
  1. Home >
  2. About Fujitsu >
  3. Contact

Contact

За Fujitsu

За Fujitsu

Fujitsu е водечка јапонска компанија од областа на информатичката и комуникациската технологија (ICT) која нуди широка палета на продукти, решенија и услуги. Повеќе од 170,000 луѓе ширум светот работат во Fujitsu и обезбедуваат поддршка за корисниците, во повеќе од 100 држави. Ние го користиме нашето искуство и моќта на ICT, и заедно со нашите корисници  ја обликуваме иднината на општеството. Fujitsu Limited (TSE:6702) објави вкупен промет од 55 милијарди долари (US$55 billion) за фискалната година која заврши на 31-ви Март 2011. За повеќе информации: http://www.fujitsu.com

За Fujitsu во Македонија

Fujitsu во Македонија нуди широка палета на инфраструктурни продукти, решенија и услуги кои се дизајнирани да ги задоволат барањата на корисниците. Инфраструктурни продукти од областа на сервери, десктопи, лаптопи, графички станици, тенки клиенти, таблет компјутери, монитори, периферни уреди, како и софтвер за управување, уреди за складирање на податоци, мрежна опрема, заедно со останатите продуктно базирани услуги.

Contact

Fujitsu Technology Solutions GsmbH

Tel: +359 2 807 49 90
Fax: +359 2 807 49 80
e-mail: marketing.mk@ts.fujitsu.com