1. Hem >
  2. Tjänster >
  3. Servicetjänster

Servicetjänster

Fujitsu erbjuder en landstäckande organisation för service och supporttjänster av IT-utrustning och system. Detta är en Fujitsu utvecklad bred tjänsteportfölj med allt från användarsupport, felsökning, underhåll och reparation till installations-, utrullnings- och driftstjänster.

Fujitsus serviceprogram är utformat för att möta behoven för både små företag med bara en enda dator till stora företag med komplexa IT-miljöer. Fujitsu är en ledande leverantör av informationsteknik vilket ger att du får kvalificerad teknisk support av hög kvalitet.

I menyn till vänster finner du information om de flesta av våra tjänster.