Skip to main content
  1. Home >
  2. About Fujitsu >
  3. Kontakt

Kontakt

Fujitsu Technology Solutions u Srbiji, BiH i Crnoj Gori

Fujitsu Technology Solutions posluje u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori već četrnaestu godinu u nizu. Pod ovim imenom, kao naslednik Fujitsu Siemens Computers-a, od aprila 2009. godine u sklopu je globalne Fujitsu grupe.

U ovom regionu poslovnim i individualnim korisnicima IT-ja obezbeđujemo vrhunske desktop PC, prenosive i tablet računare sa pratećim periferijama i opremom, tanke klijente, servere i sisteme za skladištenje podataka, kao i rešenja, konsultantske usluge, te usluge vođenja IT infrastrukture svojih korisnika.

Jedina smo IT kompanija koja svoje proizvode i rešenja razvija i proizvodi u sopstvenom, najmodernijem proizvodnom postrojenju u Evropi, lociranom u nemačkom gradu Augsburgu. Ovu blizinu, evropsko poreklo proizvoda i jedinstvenu prodajnu ponudu „Made in Germany“, ovdašnji klijenti posebno vrednuju i cene.

Svoj uspeh vezujemo za uspeh svojih partnera i korisnika. Proizvode i rešenja prodajemo isključivo preko mreže ovdašnjih autorizovanih partnera/kompanija. Po toj strategiji prepoznatljivi smo i jedinstveni među velikim dobavljačima na tržištu, potpuno svesni da na taj način podstičemo razvoj lokalnih partnerskih preduzeća i stručnjaka, kao i IT tržišta i ekonomije regiona, generalno.

Mape