1. Home >
  2. Support >
  3. Nyttige links >
  4. Reparation & Gendannelse af Windows 8

Reparation & Gendannelse af Windows 8

Problem / Spørgsmål

Hvordan repareres en fejlende Windows 8 installation? Hvordan gendannes en fejlende Windows 8 installation?

Løsning

Hvis operativsystemet kan starte op

• Åbn Charms menuen og vælg ‘Indstil – Skift pc-indstillinger – Generelt’
  • Vælg mulighed efter ønske
  • Find mere detaljerede informationer på http://support.microsoft.com (Vælg ‘Windows – Windows 8’)

Hvis operativsystemet IKKE kan starte op

• Boot pc’en fra en Gendannelses DVD (Recovery DVD)
  • Husk at trykke på en tast, når du bliver bedt om det på skærmen
  • Vælg dit sprog
  • Vælg muligheden ‘Reparer computeren’ (UNDLAD at vælge ‘Installer’ fordi det vil starte en gendannelsesproces fra DVD’en)
  • Følg instruktionerne på skærmen for at åbne menuen med reparationsfliserne via ‘Fejlfinding’
  • Vælg mulighed efter ønske
  • Find mere detaljerede informationer på http://support.microsoft.com (Vælg ‘Windows – Windows 8’)

Yderligere Information

Boot fra et eksternt drev bliver i nogle tilfælde stoppet af ‘Secure Boot’ funktionen.
‘Secure Boot’ kan kobles fra i UEFI/BIOS opsætningen.