1. Home >
  2. Support >
  3. Nyttige links >
  4. Om Support Pack's

Om Support Pack's

Fujitsu serviceprogram er specielt udviklet til at dække behovet hos mindre, mellemstore og store virksomheder samt de private brugere.

Du får:

• Forlænget reklamationsperioden og/eller udvidet serviceniveau
  • Hurtig og effektiv service hvis uheldet er ude
  • Høj servicekvalitet gennem vores autoriserede servicepartnere
  • Fuldt overblik over dine serviceomkostninger
Fujitsu serviceprogram er specielt udviklet til at dække behovet hos både mindre virksomheder med blot en enkelt pc, store virksomheder med komplekse IT miljøer, samt den private slutbruger. Som førende leverandør af informationsteknologi sikrer Fujitsu dig kvalificeret teknisk support af høj kvalitet.

Serviceydelserne leveres med forskellige tilkaldetider og findes i forskellige prisklasser. Det giver dig mulighed for at vælge netop den serviceydelse, som dækker dine krav til ydelse og omkostninger. Serviceprogrammet er simpelthen sund fornuft og kan reducere risikoen for tab eller forsinkelse, hvis systemet er ude af drift. Her er alt inkluderet, lige fra reservedele til arbejdsløn og kørsel. Derved får du ingen pludselige overraskelser eller ekstra omkostninger.

Fujitsu serviceprogram består af en række Support pack's og specificerede servicekontrakter. Fujitsu kan også levere serviceydelser med dækning på lokationer uden for Danmark.

Support Pack's er en udvidelse af standard-servicen, der sikrer dig et højt serviceniveau med korte tilkaldetider samt en forlængelse af standard-servicen - helt op til 5 år. Desuden er der mulighed for at vælge mellem følgende servicetyper:

• Bring-in service
  • Collect and Return Service
  • On-site service ned til 4 timers tilkaldetid, 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen
  • Support Pack's leveres til produkter solgt i Danmark for en periode på op til 5 år og er gældende fra og med købsdatoen på hardware produktet.
  • Support Pack's dækker dine behov inden for mobile pc’er, professionelle pc’er og Intel-baserede servere.

Servicekontrakter kan bl.a. give dig mulighed for at udvide servicen med garanteret reparationstid, proaktiv service, oppetidsgarantier, overvågning etc. samt sikre driften af komplekse installationer.

Kontakt Palle Londorf hos Fujitsu for yderligere information.

Produkter
Serviceprogrammet dækker fabriksnyt originalt Fujitsu udstyr solgt og installeret i Danmark (for internationale/globale services dog tillige i det aftalte land) og omfatter: - Consumer pc’er, mobile og håndholdte pc’er, professionelle pc’er og Intel baserede servere - Unix-baserede servere (kun service kontrakter).

’Find den rigtige SupportPack kode’Open a new window

Hvad gør du?
Support Pack's kan købes hos Fujitsu mange autoriserede forhandlere i forbindelse med købet af udstyret eller i op til 60 dage efter købet.

Yderligere information?
Kontakt din Fujitsu forhandler, som kan råde og vejlede dig omkring valget af den bedste løsning. Følg nedenstående links for specifikke datablade.

Hent Datablad om Support Pack'sOpen a new window

I databladet linkes til:
- General Terms and Conditions
- Supplementary terms for Fujitsu Support Pack's