GTM-T9FV3BG
Skip to main content
  1. Home >
  2. About Fujitsu >
  3. Resources >
  4. News >
  5. Press releases >
  6. 2016 >
  7. Yves de Beauregard benoemd als hoofd van Fujitsu Benelux

Yves de Beauregard benoemd als hoofd van Fujitsu Benelux

Fujitsu EMEIA

Brussels, April 13, 2016 De benoeming volgt op het afscheid van Jean-François Guerrier na meer dan 12 jaar bij Fujitsu in verschillende functies in EMEIA, voordat hij de leiding over de Benelux op zich nam. De heer Guerrier blijft nog tot 30 juni bij het bedrijf om de overgang van het leiderschap te begeleiden.

Yves de Beauregard neemt de verantwoordelijkheid voor Fujitsu in België over, terwijl Marc Payal Managing Director voor Fujitsu in Luxemburg en Bas de Reus Managing Director van Fujitsu in Nederland blijft. Marc en Bas zullen rechtstreeks rapporteren aan Yves de Beauregard en blijven in hun markten het eerste aanspreekpunt.

Yves de Beauregard brengt bijna 20 jaar ICT-ervaring mee naar Fujitsu uit vorige managementfuncties waar hij organisaties winstgevend heeft gemaakt. De heer de Beauregard behaalde in 1996 een Master of Science in Elektronica Engineering en Telecommunicatie aan ENIBrest (Frankrijk). Hij begon zijn carrière bij Altran Group als Consulting Manager in België en werd Managing Director van Altran Nederland in 2000. In 2009 werd hij CEO van Sogeti België en Luxemburg, een onderdeel van de Cap Gemini Groep. In deze leidinggevende functies heeft Yves de Beauregard uitgebreide ervaring opgedaan en een diep inzicht in de behoeften van de klanten gekregen. Hij heeft altijd nauw met hen samengewerkt om oplossingen te ontwikkelen voor hun zakelijke wensen.

“Het is een waar genoegen om Yves de Beauregard als hoofd van de Benelux te verwelkomen”, aldus François Fleutiaux, Senior Vice President, Hoofd van Fujitsu EMEIA Sales. “Met de Digitale Transformatie die momenteel een enorme impact heeft en het grote erfgoed van Fujitsu als innovatief TIC leider willen we bestaande klanten en medewerkers blijven binden en nieuwe klanten en potentiële collega’s overtuigen zich bij ons te voegen. Met zijn ervaring bij een toonaangevende leverancier van technologie en softwaretesten, gespecialiseerd in applicatie-, infrastructuur- en engineeringservices, en zijn leiderschapskwaliteiten is Yves de perfecte kandidaat voor deze functie van hoofd van de Benelux.”

Yves de Beauregard voegt eraan toe: "technologie wordt ingebed in elk onderdeel van het bedrijfsleven en de samenleving en bijna alles kan genetwerkt worden. Dat resulteert in enorme hoeveelheden data die aangewend moeten worden om er zakelijk voordeel uit te halen. Fujitsu wil mensen de mogelijkheid bieden om deze data goed te benutten en zo de digitale transformatie voort te stuwen met behulp van ICT. Elk land en elke bedrijfssector heeft specifieke behoeften en het is de taak van mijn team om te adviseren en oplossingen te implementeren die beantwoorden aan deze specifieke eisen. Al ruim 80 jaar staat Fujitsu in de voorhoede van de innovatie en de volgende stap in zijn groei wordt overduidelijk hoe wij leveren aan onze klanten en prospects om hen te ondersteunen in hun digitaliseringstraject.”

Over Fujitsu

Fujitsu is het toonaangevende Japanse informatie- en communicatietechnologie (ICT) bedrijf met een volledig aanbod van technologie producten, oplossingen en diensten. Ongeveer 159.000 Fujitsu medewerkers bieden ondersteuning aan klanten in meer dan 100 landen. We gebruiken onze ervaring en de kracht van ICT om de toekomst van de samenleving te vormen samen met onze klanten. Fujistu Limited (TXE: 6702) rapporteerde geconsolideerde inkomsten van 4,8 triljoen yen (US$ 46 miljard) voor het fiscaal jaar dat eindigde op 31 maart 2014. Voor meer informatie, zie www.fujitsu.com/be.

Over Fujitsu EMEIA

Fujitsu helpt klanten met hun digitaliseringstraject door hen te helpen om robuuste ICT en digitale innovatie in evenwicht te brengen .
Fujitsu positioneert zich als een toonaangevend informatie- en communicatietechnologiebedrijf (ICT) met een uitgebreid aanbod van technologieproducten, -oplossingen en -diensten voor bedrijven, gaande van werkpleksystemen tot datacenteroplossingen, managed services en cloud oplossingen. Fujitsu streeft naar een Human Centric Intelligent Society, een intelligente samenleving waar de mens centraal staat, die waarde creëert door infrastructuren te verbinden, mensen te empoweren en op creatieve wijze nieuwe vormen van intelligentie te bepalen. Fujitsu, onderdeel van de Fujitsu Group, telt in de EMEIA-landen ongeveer 29.000 werknemers. Voor meer informatie, kunt u terecht op: ts.fujitsu.com/fts/about

Online resources

About Fujitsu

Fujitsu is the leading Japanese information and communication technology (ICT) company, offering a full range of technology products, solutions, and services. Approximately 159,000 Fujitsu people support customers in more than 100 countries. We use our experience and the power of ICT to shape the future of society with our customers. Fujitsu Limited (TSE: 6702) reported consolidated revenues of 4.8 trillion yen (US$40 billion) for the fiscal year ended March 31, 2015. For more information, please see http://www.fujitsu.com.

About Fujitsu EMEIA

Fujitsu enables customers to capitalize on digital opportunities with confidence, by helping them to balance robust ICT and digital innovation. The leading information and communication technology (ICT) company can achieve this based on its full portfolio of business-technology products, solutions and services, ranging from workplace systems to data center solutions, managed services, and cloud-based software and solutions. Fujitsu’s vision is to enable a Human Centric Intelligent Society that creates value by connecting infrastructure, empowering people and creatively defining new forms of intelligence. In Europe, the Middle East, India and Africa (EMEIA), Fujitsu employs more than 29,000 people and is part of the global Fujitsu Group. For more information, please see http://www.fujitsu.com/fts/about/

Ines Godart

Address: Square Marie Curie 12, 1070 Brussels, Belgium

Phone: Phone: +32 (0) 2 536 64 15
Mobile: Mobile: +32 (0) 473 96 06 43
Fax: +32 (0) 2 536 64 12
E-mail: E-mail: Ines.godart@ts.fujitsu.com
Website:http://www.fujitsu.com/be
Company:Fujitsu
Corporate Communications Fujitsu
Links:https://twitter.com/godarti


All other company or product names mentioned herein are trademarks or registered trademarks of their respective owners. Information provided in this press release is accurate at time of publication and is subject to change without advance notice.

Date: 13 April, 2016
City: Brussels