GTM-T9FV3BG
Skip to main content
  1. Home >
  2. About Fujitsu >
  3. Resources >
  4. News >
  5. Press releases >
  6. 2013 >
  7. Fujitsu breidt de LIFEBOOK Ultrabook™-reeks uit met beveiliging en Touch in Mind

Fujitsu breidt de LIFEBOOK Ultrabook™-reeks uit met beveiliging en Touch in Mind

September 05, 2013

Vandaag maakt Fujitsu op de IFA Berlijn twee toevoegingen aan de LIFEBOOK U-reeks bekend – inclusief een nieuw Ultrabook-touchscreen, het paradepaardje op basis van de nieuwste vierde generatie Intel® Core™-processortechnologie. Met deze nieuwe modellen beschikt Fujitsu over een nog ruimere keuze aan compacte, makkelijk draagbare notebooks om kleine en middelgrote ondernemingen de nodige tools te bieden voor veilig mobiel werken.


Beide nieuwe modellen van de LIFEBOOK U-reeks zijn standaard uitgerust met een batterijduur van een volledige dag, connectiviteit op ieder moment, en Preboot Execution Environment (PXE) voor beheer op afstand. Met beveiligingsfuncties op bedrijfsniveau zoals de Fujitsu Advanced Theft Protection (ATP) kunnen verloren of gestolen toestellen vanop afstand worden uitgeschakeld en gegevens worden verwijderd. De optionele Trusted Platform Module (TPM) codeert en beveiligt gegevens tegen diefstal.


Prijs en beschikbaarheid

De LIFEBOOK U554 is onmiddellijk beschikbaar en de LIFEBOOK U574 is vanaf eind oktober verkrijgbaar via channel partners of kan rechtreeks via de webshop van Fujitsu worden besteld.


Bericht aan de redacteurs

Online Resources

Over Fujitsu

Fujitsu is het toonaangevende Japanse informatie- en communicatietechnologie (ICT) bedrijf met een volledig aanbod van technologie producten, oplossingen en diensten. Meer dan 170.000 Fujitsu medewerkers bieden ondersteuning aan klanten in meer dan 100 landen. We gebruiken onze ervaring en de kracht van ICT om de toekomst van de samenleving te vormen samen met onze klanten. Fujistu Limited (TXE:6702) rapporteerde geconsolideerde inkomsten van 4,5 triljoen yen (US$ 54 miljard) voor het fiscaal jaar dat eindigde op 31 maart 2012. Voor meer informatie, zie http://www.fujitsu.com.

Over Fujitsu Technology Solutions

Fujitsu Technology Solutions is de toonaangevende Europese aanbieder van IT-infrastructuur, aanwezig op alle belangrijke markten in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en India en bedient grote, middelgrote en kleine bedrijven evenals consumenten. Met zijn Dynamic Infrastructures-benadering biedt het bedrijf een volledig portfolio met IT-producten, -oplossingen en –diensten, dat varieert van clients tot oplosingen voor datacentra, Managed Infrastructure en Infrastructure-as-a-Service. Fujitsu Technology Solutions stelt meer dan 13.000 personen te werk en maakt deel uit van de wereldwijde Fujitsu Group. Voor meer informatie, ga naar: ts.fujitsu.com/aboutus.

Alle andere bedrijfs- of productnamen die hier vermeld worden, zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaars. De informatie die in dit persbericht wordt vrijgegeven, is correct op het moment van publicatie en is onderworpen aan wijziging zonder voorafgaande melding.

Ines Godart

Address: Square Marie Curie 12, 1070 Brussels, Belgium

Phone: Phone: +32 (0) 2 536 64 15
Mobile: Mobile: +32 (0) 473 96 06 43
Fax: +32 (0) 2 536 64 12
E-mail: E-mail: Ines.godart@ts.fujitsu.com
Website:http://www.fujitsu.com/be
Company:Fujitsu
Marketing & Communications Manager

Date: 05 September, 2013