GTM-T9FV3BG
Skip to main content
 1. Home >
 2. About Fujitsu >
 3. Resources >
 4. News >
 5. Press releases >
 6. 2013 >
 7. Met de Fujitsu STYLISTIC tablet blijft de business draaien – ongeacht het weer

Met de Fujitsu STYLISTIC tablet blijft de business draaien – ongeacht het weer

Brussel, February 25, 2013

Mobiele elektronische apparaten zijn uitgegroeid tot essentiële productiviteitsinstrumenten – maar ze zijn ook fragiel en raken makkelijk beschadigd. De nieuwe tablet van Fujitsu is ontworpen om die tegenstrijdigheid op te heffen en ervoor te zorgen dat de businesscontinuïteit verzekerd is naarmate bedrijven hun medewerkers uitrusten met mobiele tools Semi-ruggedized betekent dat Fujitsu's nieuwe Android-tablet robuust genoeg is om aan de ontberingen van het dagelijkse gebruik op en buiten kantoor te weerstaan.

De Fujitsu STYLISTIC M702 heft productiviteitsblokkades op en is ontworpen voor professionals die een groot deel van hun werkdag buiten kantoor besteden. Zo gaat de batterij een hele dag mee; een belangrijk pluspunt voor de nieuwste aanvulling van het groeiende aanbod Fujitsu STYLISTIC businesstablets. De STYLISTIC M702 weegt amper 590 g en valt eenvoudig de hele dag mee te dragen omdat hij zowel erg mobiel als erg duurzaam is.
De semi-ruggedized ombouw en het krasbestendige glas beschermen de STYLISTIC M702 tegen schokken en schrammen. Bovendien is de tablet volledig waterdicht en stofbestendig zodat een architect, technisch tekenaar of aannemer Fujitsu's innovatieve tablet overal kan gebruiken om de bouwplannen veilig digitaal in te kijken, zelfs op een winderige en natte werf. Schatters die schade moeten opmeten bij een klant, kunnen informatie en verslagen ter plekke invullen, zelfs als het nog stormt. Fabrieksarbeiders of bouwvakkers kunnen plannen en orders ter plekke nakijken met de ingebouwde 4G- en wifi-connectiviteit en ze kunnen orders zelfs bevestigen via de geïntegreerde NFC-functionaliteit, zonder schrik te moeten hebben dat stof of vocht het toestel zal beschadigen.
Een duurzame businesstablet ontworpen voor het bedrijfsleven – van vandaag en morgen
In tegenstelling tot tablets voor particulieren is de Fujitsu STYLISTIC M702 ontworpen met de veiligheid van de onderneming in het achterhoofd. Dat is voor elke CIO met mobiele medewerkers een absolute prioriteit. Functies zoals een geïntegreerde vingerafdruksensor, encryptie van de volledige harde schijf en tracering en recovery van het apparaat op afstand, beschermen de tablet en de gegevens die erop staan. De STYLISTIC M702 komt uit de fabriek met kantoortoepassingen en een documentenscanner via de hoogwaardige 8,1 MP camera. De tablet is ook volledig uitgerust voor een Virtual Desktop Infrastructure, hij kan met andere woorden geïntegreerd worden in de gebruikelijke VDI-toepassingen voor een veilige gegevenstoegang op elk moment van de dag.

Ondersteunend citaat

Dieter Heiss, Head of Workplace Systems bij Fujitsu Technology Solutions
"Toestellen voor particulieren hebben de mobiliteitsrevolutie in gang gezet, maar ze zijn te kwetsbaar voor heel wat werkomgevingen. We mikken met de nieuwe, semi-ruggedized STYLISTIC M702 op de mobiele medewerker. Deze compromisloze tablet heeft geen last van de schokken en stoten tijdens een typische mobiele werkdag en zorgt voor businesscontinuïteit. Bedrijven die zuinig proberen te werken door in uitdagende omgevingen toch voor gewone consumententoestellen te kiezen, zullen heel wat toestellen moeten herstellen of vervangen omwille van water- of stofschade. Ze zijn er nu eenmaal niet op voorzien."

Prijs en beschikbaarheid

De Fujitsu STYLISTIC M702 is nu online verkrijgbaar en ook in winkels verspreid over Centraal-Europa, het Midden-Oosten, Afrika en India. De prijs start vanaf 999 EUR volgens de configuratie. 

Bericht aan de redacteurs

De Ingress Protection Rating is een aanduiding voor de mate van beveiliging van de ombouw van een toestel. De Fujitsu STYLISTIC M702 werd getest voor stof (IP5X) en waterstralen (IPX5/7/8):

 • IPX5 (waterstralen): Beschermd tegen waterstralen – Geen schade indien bespoten met een 6,3 mm straalbuis, met een debiet van 12,5 l/min onder eender welke hoek, met een druk van 30 kN/m² gedurende minstens 3 minuten op een afstand van ongeveer 3 m.
 • IPX7: Bescherming tegen onderdompeling – onderdompeling in water gedurende 30 minuten op een diepte van een meter 
 • IPX8: Bescherming tegen verblijf onder water – de tablet kan op een diepte van 1,5 meter onder water worden gehouden tijdens 30 minuten
 • IPX5 (stofvrij): Geeft een idee van de mate van bescherming die de ombouw biedt tegen het schadelijke binnendringen van objecten of stof

Online bronnen

Bookmark de Fujitsu-newsroom voor regelmatige nieuwe updates: http://ts.fujitsu.com/ps2/nr/index.aspx

 

Over Fujitsu

Fujitsu is het toonaangevende Japanse informatie- en communicatietechnologie (ICT) bedrijf met een volledig aanbod van technologie producten, oplossingen en diensten. Meer dan 170.000 Fujitsu medewerkers bieden ondersteuning aan klanten in meer dan 100 landen. We gebruiken onze ervaring en de kracht van ICT om de toekomst van de samenleving te vormen samen met onze klanten. Fujistu Limited (TXE:6702) rapporteerde geconsolideerde inkomsten van 4,5 triljoen yen (US$ 54 miljard) voor het fiscaal jaar dat eindigde op 31 maart 2012. Voor meer informatie, zie http://www.fujitsu.com.

Over Fujitsu Technology Solutions

Fujitsu Technology Solutions is de toonaangevende Europese aanbieder van IT-infrastructuur, aanwezig op alle belangrijke markten in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en India en bedient grote, middelgrote en kleine bedrijven evenals consumenten. Met zijn Dynamic Infrastructures-benadering biedt het bedrijf een volledig portfolio met IT-producten, -oplossingen en –diensten, dat varieert van clients tot oplosingen voor datacentra, Managed Infrastructure en Infrastructure-as-a-Service. Fujitsu Technology Solutions stelt meer dan 13.000 personen te werk en maakt deel uit van de wereldwijde Fujitsu Group. Voor meer informatie, ga naar: ts.fujitsu.com/aboutus.

Alle andere bedrijfs- of productnamen die hier vermeld worden, zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaars. De informatie die in dit persbericht wordt vrijgegeven, is correct op het moment van publicatie en is onderworpen aan wijziging zonder voorafgaande melding.

Ines Godart

Address: Square Marie Curie 12, 1070 Brussels, Belgium

Phone: Phone: +32 (0) 2 536 64 15
Mobile: Mobile: +32 (0) 473 96 06 43
Fax: +32 (0) 2 536 64 12
E-mail: E-mail: Ines.godart@ts.fujitsu.com
Website:http://www.fujitsu.com/be
Company:Fujitsu
Marketing & Communications Manager

Date: 25 February, 2013
City: Brussel